Office Management lähti mukaan istuttamaan taimia MM-rallin metsään

Secto Rally Finlandin oman metsän istutukset aloitettiin kesäkuun alussa. Oman ralliorganisaation lisäksi tilaisuus herätti paljon mielenkiintoa myös kilpailun yhteistyökumppaneissa.

MM-rallin IT-ratkaisuista vastaava Office Management ja maajohtaja Mikko Saarto lähtivätkin mukaan taimien istuttamiseen heti ensimmäisinä.

”Halusimme lähteä tähän heti alussa mukaan, sillä AKK ja Secto Rally Finland ovat tehneet hienoa työtä hiilijalanjäljen kompensaation osalta. Ympäristövastuullisuus on myös meille merkittävä asia ja nyt on hienoa nähdä kumppanina tämä käytännön istutustyö ja toteutus”, Saarto sanoo.

Office Managementin maajohtaja Mikko Saarto istuttamassa taimia yhdessä Secto Rally Finlandin reittimestari Pekka Tähtisen kanssa Jämsän Pohjansuolla.

Varsinaisen rallin aikana Secto Rally Finlandin IT-tekniikka on hyvissä käsissä Office Managementin ammattilaisilla.

”Järjestämme IT-tekniikan MM-rallissa. Meille on erittäin mieluisaa ja merkittävää olla mukana näin isossa tapahtumassa. Lisäksi Secto Rally Finland on koettu tärkeäksi erityisesti meidän henkilökunnan puolesta, sillä pääsemme sen myötä tekemään vaativia toteutuksia hieman erilaiseen ympäristöön”, Saarto avaa Office Managementin roolia kilpailussa.

”Lisäksi meillä on rallin aikana iso asiakastilaisuus, missä pääsemme tuomaan asiakkaitamme tämän hienon tapahtuman äärelle ja jännittämään hienoa kilpailua. Samalla tuomme esille myös ympäristövastuullisuutta, joten on hienoa, että pystymme nyt konkretisoimaan sitä esimerkiksi näiden istutusten kautta. Myös tulevaisuutemme MM-rallin kanssa näyttää hyvältä ja valoisalta, sillä yhteistyö on sujunut hyvin ja arvomme vastaavat toisiaan”, Saarto jatkaa.


Tutustu lisää Office Managementiin: officemanagement.fi

Lue lisää Secto Rally Finlandin istutuksista tästä.

Kuvat: Markus Häkkinen/AKK

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close