Sami Pajari Toksportin Skoda Fabialla Suomen MM-ralliin

Tällä kaudella päätavoitteet JWRC-sarjaan, sekä WRC3 Open-sarjaan asettanut suomalaiskaksikko Sami Pajari – Enni Mälkönen starttaa elokuussa ajettavaan Secto Rally Finlandiin Toksport WRT:n Skoda Fabia Rally2 Evo:lla. 

Kesäkuun alussa kaksikko ajoi saman tiimin vastaavalla ajokilla MM-debyyttinsä Sardinian MM-rallissa ollen WRC2-luokassa viides. Kotimaan MM-rallin lisäksi kaksikko kilpailee samalla kalustolla lokakuun lopussa Espanjan MM-rallissa Kataloniassa.

– Onhan tämä aivan mahtava homma päästä kotiyleisön eteen ajamaan huippukalustolla. Taustajoukkojen kanssa on kovasti rakennettu tälle kaudelle monipuolista pakettia ja kyllähän tämä on osoitus sen onnistumisesta.

– Toksportin kanssa homma lähti onnistuneesti käyntiin Sardiniassa ja odotamme jo kyllä aivan innosta pinkeänä pääsyä Jyväskylän huomattavan paljon Sardiniaa nopeammille sorateille. Espanjassa pääsemme sitten maistamaan myös nopeahkoa asfalttirallia samaisella kalustolla, joten varsin monipuolisesti WRC2-kalustolla saadaan jo tänä vuonna kokemusta, kertoo Pajari.

Ennen kotimaan osakilpailua on suomalaiskaksikolla ohjelmassa vielä Viron MM-ralli 14.-17.heinäkuuta M-Sport Polandin Ford Fiesta Rally3-kalustolla. Edellisessä WRC3-kalustolla ajetussa kilpailussaan toukokuussa Pajari ja Mälkönen napsaisivat voiton Portugalista.

Sami Pajari verkossa: 

Kuva: McKlein

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close