Akkreditointi

Median akkreditointi 2022

  • Median akkreditointi (sekä kansallisen että kansainvälisen median osalta) aukeaa 30.5.2022
  • Kansallisen median akkreditointi päättyy 13.7.
  • Kansainvälisen median akkreditointi päättyy 20.7.

Akkreditointi-info

Kansalliset mediat

Kansallisen median akkreditointi on päättynyt 13.7.2022 klo 23.59. Tiedotamme akkreditoinnin tuloksista hakemuksen jättäneille mahdollisimman pian.

Ulkomaiset tiedotusvälineet ja kansalliset uutistoimistot

Suomen ulkopuolella sijaitsevien kansainvälisten tiedotusvälineiden (uutis- ja valokuvatoimistot, painetut ja verkkomediat) sekä kansallisten uutistoimistojen tulee hakea akkreditointia FIA AMS -alustan kautta: http://wrc.ams.fia.com/.

Hakevan median on ladattava alustalle julkaisun tai toimiston päätoimittajan allekirjoittama virallinen hakemuskirje sekä akkreditoitavan toimittajan tai valokuvaajan tuoreet julkaisut. Asiakirjoja ei tule lähettää sähköpostitse.

Kansainvälinen radio- ja tv-media

Kansainvälisten radio- ja tv-median tulee hakea akkreditointia WRC-promoottorin kautta: accreditation@wrc.com

Tiimien/kilpailijoiden mediahenkilöt

Secto Rally Finlandissa kilpailevien tiimien mediahenkilöiden tulee hakea akkreditointia WRC-promoottorin kautta: accreditation@wrc.com

COVID-19

Secto Rally Finlandissa voidaan soveltaa COVID-19-säännösten mukaisia ehtoja tiedotusvälineiden akkreditointiin ja tapahtumaan osallistumiseen. Kaikkien osallistujien, mukaan lukien tiedotusvälineiden, on noudatettava tapahtuman järjestäjien määrittelemää COVID-protokollaa soveltuvin osin.

Anne Järvinen
Accreditation Officer
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close