Hevosvoimien superviikko tuo legendaariset suurtapahtumat loppukesästä 2024 Jyväskylään

Hevosvoimien superviikkoa vietetään Jyväskylässä ensi vuoden heinä-elokuussa, kun 100-vuotista juhlavuottaan viettävät Kuninkuusravit järjestetään Killerillä heinäkuun lopussa. Ravihurmoksen jälkeen hevosvoimien jylinä siirtyy Keski-Suomen sorateille, kun Secto Rally Finland ajetaan jälleen Jyväskylässä.

Jyväskylässä ajettava Suomen MM-ralli eli Secto Rally Finland tuo ensi vuonna jo 73. kerran maailman parhaat rallikuljettajat- ja tallit Jyväskylään. MM-ralli sointuu erinomaisesti kirjaimellisten hevosvoimien yhteyteen Kuninkuusravien kanssa.

”Jyväskylä on MM-rallin koti ja suurtapahtumien järjestämisessä konkari parhaasta päästä. On hienoa päästä tekemään entistäkin laajempaa yhteistyötä muun muassa markkinoinnin osalta niin kaupungin kuin Kunkkareiden kanssa. Olemme myös varmoja, että yleisö innostuu nauttimaan tapahtumista puolin ja toisin, ja Jyväskylässä nähdään ensi vuonna upeat showt niin Killerillä kuin rallireitillä”, sanoo Secto Rally Finlandin promoottori Tiina Lehmonen

Kuninkuusravi-instituutio viettää ensi vuonna arvokasta juhlaa, sillä Kuninkuusravit täyttävät 100 vuotta. Ensimmäiset Kuninkuusravit järjestettiin Lahdessa vuonna 1924, ja sataa vuotta myöhemmin raviurheilun ykköstapahtuman areenana on Jyväskylän Killeri. ”Kunkkarit” järjestetään Killerillä 26.-28.7.2024.

”Kuninkuusravit ovat kasvaneet kolmipäiväiseksi kansanjuhlaksi, johon odotamme perjantaista sunnuntaihin vähintään 50 000 kävijää ja alueelle vähintään 15 miljoonan euron talousvaikutukset”, Killerin raviradan toimitusjohtaja Miika Lähdeniemi kertoo. ”Kunkkarit on järjestetty Jyväskylässä edellisen kerran vuonna 2008 ja olemme iloisia, että saamme nyt isännöidä satavuotistapahtumaa.

”Tapahtumien järjestäjät ja Jyväskylän kaupunki tekevät tiivistä yhteistyötä. Hevosvoimien superviikon vasta julkaistulla yhteismarkkinointivideolla lajien supertähdet Kalle Rovanperä ja Santtu Raitala ovat vauhdissa sekä ravihevosen ohjastajina että ralliauton kyydissä. ”On hienoa olla isäntäkaupunkina kahdelle näin merkittävälle suurtapahtumalle samana kesänä”, Jyväskylän kaupungin viestintäjohtaja Emmi Palokangas iloitsee.

Video: Hevosvoimien Superviikko Jyväskylässä 2024

Kalle Rovanperä ja Santtu Raitala toivottavat sinut tervetulleeksi Hevosvoimien Superviikolle Jyväskylään 2024!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close