Roope Järvi eJokkiksen Suomen mestari 2023

Suomen ensimmäinen digitaalisen jokkiksen eli eJokkiksen SM-finaali on ajettu ja mitalistit on selvillä. Loimaan UAn Roope Järvi selvitti tiensä lähes puhtaalla pelillä finaaliin ja hyvän startin turvin ajoi finaalin voittoon.

Kovimman vastuksen Järvelle antoi Konneveden Moottorikerhoa edustanut Jesse Silvasti, jonka startti finaalissa epäonnistui. Lähdön aikana Silvasti kuitenkin nosti itsensä kakkossijalle, päästen maaliin aivan Järven tuntumaan.

SM-pronssille ajoi Oriveden Seudun UAn Oskari Röman, jonka tahmainen kisan alku haki vauhtia keräilyerien kautta, mutta loppua kohden alkoi kulkea. Römanille kovan vastuksen finaalissa antoi Evijärven UAn 10-vuotias Tatu Paananen, ajaen SM-finaalissa sijalle neljä. Finaalin viides oli Lapinlahden Simo Leskinen ja kuudes AL-Härmän Juuso Lehto.

”Ennakkosuosikkina en varmasti kisaan lähtenyt, mutta tasaisella suorittamisella tuli hyvä tulos. Finaalissa sain riittävän hyvän startin ja pääsin kääntämään ensimmäiseen mutkaan sopivalla linjalla, sitten vaan varmalla ajolla maaliin”, tuumaa eJokkiksen ensimmäinen Suomen mestari Roope Järvi.

Finaali ajettiin Secto Rally Finlandin yhteydessä Jyväskylän Paviljongilla. Finaaliin oli karsittu Suomen 24 kovinta eJokkis-kuljettajaa.

Tulokset:

1. Roope Järvi, LoiUA
2. Jesse Silvasti, KonnMK/UA
3. Oskari Röman, OrSUA
4. Tatu Paananen, EUA
5. Simo Leskinen, LapinlAU
6. Juuso Lehto, AL-Härmä

Kuvassa vasemmalta lukien Jesse Silvasti, Roope Järvi, Oskari Röman.

Secto Rally Finland onnittelee!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close