Secto Rally Finlandin lipunmyynti käynnistynyt vauhdikkaasti

Keväällä alkanut Suomen MM-rallin eli Secto Rally Finlandin lipunmyynti on käynnistynyt vauhdilla. Kahden erittäin haastavan vuoden jälkeen hyvä kysyntä on yllättänyt jopa kilpailun järjestävän AKK Sports Oy:n.

4.-7. elokuuta ajettavan MM-rallin suosituimmat tuotteet eli rallipassit ovat olleet ensimmäisinä myynnissä verkkokaupassa niin fyysisinä kuin digitaalisina versioina.

AKK Sports Oy:n talous- ja hallintojohtaja Markus Häkkinen kertoo lipunmyynnin lähteneen liikkeelle paremmin kuin ennakkoon uskallettiin kuvitella.

”Tällä hetkellä lippuja myydään jopa kovempaa vauhtia kuin vuonna 2019, mikä oli sekin oikein hyvä vuosi meille. Kyllä tämä on meidät yllättänyt positiivisesti, koska korona-pandemian myötä ihmisten ostokäyttäytyminen on muuttunut merkittävästi ja pääsylippujen osto jätetään yhä useammin aivan viime tinkaan. Lisäksi, kun huomioidaan, että tänä kesänä tapahtumatarjontaa on enemmän kuin ikinä, niin selvästi MM-ralli on pystynyt säilyttämään vahvan asemansa tässä kilpailussa”, Häkkinen kertoo.

Myös Kalle Rovanperän huippuotteet ralliauton ratissa ja MM-sarjan ylivoimainen pistejohto näkyvät Secto Rally Finlandin lipunmyynnissä sekä järjestelyissä.

”Kalle ajaa aivan fantastista kautta ja kyllä se voimakkaasti heijastuu toisaalta ihan suoraan meidän myyntiimme, mutta myös koko kisaorganisaation fiilikseen. Elokuun alkua odotetaan jo todella innolla. Kalle ajaa tällä hetkellä kirjaimellisesti koko lajia ja kotiralliaan niin Suomen kuin maailman kartalle, ja hype nousee päivä päivältä”, Häkkinen sanoo.

Secto Rally Finlandin lipunmyynti

Secto Rally Finlandin verkkokaupassa perinteiset, fyysiset Collectors’ Edition -rallipassit ovat myynnissä 30.6. asti kotiintoimituksella. Lisäksi ennen tapahtumaa nämä fyysiset rallipassit tulevat rajoitetusti myyntiin valikoiduille Shell- ja St1-asemille sekä viralliseen lipunmyyntipisteeseen Jyväskylän Sokos Hotel Alexandraan.

Tänä vuonna uutena lipputuotteena esitellyn sähköisen rallipassin myynti jatkuu verkkokaupassa Secto Rally Finlandiin asti ja heinäkuun alussa myös erikoiskoe- ja huoltoparkkiliput tulevat tarjolle sähköisinä versioina verkkokauppaamme. Toki erikoiskoelippuja tullaan myymään tapahtuman aikana myös perinteiseen tapaan erikoiskokeiden lipunmyyntipisteissä.

Kuva: McKlein


search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close