Lääkettä MM-rallinälkään Ruotsista

Kun Secto Automotive Rally Finlandiin on aikaa vielä yhdeksän kuukautta, tarjoaa naapurimaa Ruotsin MM-ralli lääkettä pahimpaan rallinälkään. Uusi rallipääkaupunki Uumaja on näppärän laivamatkan päässä Vaasasta.

Ruotsin MM-ralli siirtyy vuonna 2022 uudelle paikkakunnalle ja uusille erikoiskokeille, kun kilpailun huoltoalue ja kilpailukeskus muuttavat Uumajaan. Muutoksella haetaan lumivarmuutta ja lunta lieneekin luvassa, näin on alueen säähistoriasta tutkittu. Suomalaisille rallituristeille Uumaja tarjoaa helpon vierailukohteen, pääseehän kaupunkiin Wasalinen uudella m/s Aurora Botnialla Vaasasta alle kolmeen tuntiin! Mikäli Ruotsin MM-ralli houkuttelee, tarjoaa uumajalainen matkatoimisto Björk &
Boström valmiit VIP- ja hotellipaketit rallipasseineen sekä ystävällisen palvelun myös suomeksi. Käy tutustumassa tarjontaan www.bjorkobostrom.se tai tilaa suomenkielinen ralliesite osoitteesta info@bjorkobostrom.se.

Osallistu kilpailuun ja voita VIP-paketti rallitähtien seurassa

AKK järjestää yhdessä Björk & Boströmin kanssa kilpailun, jossa oikein veikanneiden kesken arvotaan kahden hengen VIP-paketti Ruotsin MM-ralliin. Rallipäivän päätteeksi VIP-illallisella mukana mm. rallin maailmanmestarit Marcus Grönholm ja Petter Solberg! Veikkaa Forum 8 ACI Rally Monzan nopeinta suomalaista ja osallistu kisaan 18.11. klo 18.00 mennessä tämän linkin kautta.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittaja vastaa itse muista matkan aiheuttamista kustannuksista. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää tai myydä eteenpäin.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close