Tärkeää tietoa rallipasseista, lipuista ja Secto Automotive Rally Finland -sovelluksesta sekä passien rekisteröinnistä

Kisaviikko on alkanut ja rallin odotus nousussa. Kaikki ennakkoon tilatut rallipassit on postitettu ja suurimmalta osalta myös jo toimitettu tilaajille. Mikäli kaikesta huolimatta posti ei ehdit toimittamaan ralliapassiasi ajoissa, olethan yhteydessä tickets@autourheilu.fisaadaksesi lisäohjeita. Valitettavasti puhelimeen vastaaminen ruuhkautuu kisan alla, joten varmin tapa ottaa yhteyttä on juurikin sähköposti.

Rallin erikoiskoeliput myydään erikoiskokeen lipunmyyntipisteellä. Patajoen erikoiskokeen lippuja voit ostaa myös lauantaina Himos Centeristä mennessäsi erikoiskokeelle. Harjun lippuja voit ostaa myös verkosta. Lisätietoja lipuista: http://www.rallyfinland.fi/liput

Rallin virallinen sovellus julkaistaan ennen rallia. Johtuen COVID-19 -rajoitusten poistumisesta rallipasseja EI TARVITSE erikseen rekisteröidä kyseisen sovelluksen kautta, vaan ne toimivat kuten aiempinakin vuosina. Sovelluksesta löytyy kuitenkin hyödyllistä tietoa erikoiskokeista, erikoistarjouksia sovelluksen käyttäjille ja viestimme myös mahdollisista ruuhkatilanteista sitä kautta erikoiskokeilla oleville katsojille. Lataathan siis omasi!

Mitä mainiointa syksyistä ralliviikkoa kaikille!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close