Finnmasterin venenäyttely tuo hevosvoimat Jyväskylän satamaan

Tervetuloa tutustumaan Suomen johtavan venemerkin, Finnmasterin, laadukkaaseen mallistoon MM-rallin huoltoparkin läheisyydessä sijaitsevaan Jyväskylän vierasvenesatamaan torstaista lauantaihin 4.-6.8. kello 10-18.

Alueella vahvasti mukana myös malliston jälleenmyyjät Yamaha sekä Lahden Bike Marine ja Karilainen Oy Ähtäristä. Esillä suositut Day Cruiserit Finnmaster T6 ja T9 sekä upea Cabin-malliston Finnmaster Pilot 8. Lisäksi maaosastolta löydät käytännöllisen Husky R5 -alumiiniveneen.

Yksi pohjoismaiden suurimmista vapaa-ajan venevalmistajista

Finnmaster Boats Oy on yksi pohjoismaiden suurimmista vapaa-ajan veneiden valmistajista. Venetehtaat sijaitsevat Kokkolassa, Kalajoella ja Sammatissa. Yhtiö valmistaa Finnmaster-lasikuituveneitä, Husky-alumiiniveneitä sekä Grandezza premium -veneitä.

Valtaosa Finnmaster Boatsin veneistä myydään kansainvälisille markkinoille Pohjoismaihin ja Eurooppaan, erityisesti Ruotsiin, Norjaan ja Sveitsiin. 

Henri Nurminen, myyntijohtaja:

”On hienoa olla mukana Jyväskylässä esittelemässä rallikansalle meidän lippulaivojamme Finnmaster T9 ja Finnmaster Pilot 8 -moottoriveneitä. Veneemme on varusteltu Yamahan perämoottoreilla ja nyt on hyvä mahdollisuus tavata myös tehtaan edustajat paikan päällä.”

Elina Viitanen, markkinointipäällikkö:

”Kaikki veneemme valmistetaan Suomessa; Kokkolassa Finnmaster day cruiser- ja cabin-veneet, Kalajoella Grandezza Premium -luokan matkaveneet ja Sammatissa alumiiniveneiden aateliset Husky bow riderit. Venenäyttely Suomen MM-rallin yhteydessä on todella mielenkiintoinen vaihtoehto venemessujen tilalle ja pääsemme nyt hienoon järvimaisemaan Jyväskylään rallihulinan keskelle. Tuomme Jyväskylään vierasvenesatamaan upeat veneemme, joihin kannattaa ehdottomasti tulla tutustumaan ralliviikolla torstaista lauantaihin.”

Juhani Haapaniemi, myyntipäällikkö:

”Haluamme myös nostattaa Suomessa venekuumetta ja tietysti esitellä suomalaisen veneteollisuuden tuotteita kansainvälisellekin yleisölle. Autourheilun parissa on monia veneittemme omistajia, joten tämä on erinomainen näyttelypaikka meille. Tervetuloa tutustumaan veneisiimme!”

Tutustu lisää Finnmasteriin: https://finnmaster.fi/fi/

Kuva: Heikki Salonen

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close