Osallistu yleisökisaan – pääpalkintona Gigantilta PlayStation 4 Pro!

AKK Sports ja Gigantti polkaisevat Neste Rally Finland eChallengen kunniaksi käyntiin Facebook-kilpailun, jonka pääpalkintona komeilee tuliterä PlayStation 4 Pro.

Moottoriurheilun huiput mittelevät taitojaan 8.8. Jyväskylän Lutakon satamassa kello 11.30-21.00 järjestettävässä, vapaapääsyisessä eSports-tapahtumassa, joka tarjoaa MM-rallin digitaalisen haastekisan lisäksi digitaalisen rata-autoilun SM-finaalin sekä monipuolista yleisöviihdettä. Mukana Neste Rally Finland eChallengessa ovat muun muassa MM-rallikuljettajat Kalle Rovanperä, Esapekka Lappi ja Teemu Suninen.

Tapahtumaa pääsee seuraamaan paitsi paikan päällä, myös kotisohvilta Yle Areenan, Yle TV2:n ja WRC:n striimien myötä. Yle TV2:n suora lähetys alkaa lauantaina kello 19.00.

Gigantti näkyy ja kuuluu digitaalisen autourheilupäivän tunnelmassa

Neste Rally eChallengen tapahtumakumppani Gigantti on mukana mahdollistamassa MM-rallin digihaasteen kilpailutekniikan kahdentoista Acer Nitro N50 -pelitietokoneen myötä. Perinteisen rallin maailmantähdet ja digitaalisen rallin kuljettajat ottavat yhteen eSports-mittelössä, joka huipentuu päivän päätteeksi riehakkaisiin podiumseremonioihin.

Neste Rallin Facebookissa on käynnistynyt yleisökisa, jonka pääpalkintona arvotaan Gigantin lahjoittama virtaviivainen PlayStation 4 Pro 1TB – pelikonsoli jonka kanssa digitaaliseen autourheiluun voi sukeltaa vaikkapa syyskuussa julkaistavan WRC9-pelin myötä. Osallistu kilpailuun 7.-13.8. välisenä aikana ja kotiuta itsellesi unelmien konsoli (arvo 349 €) – onnea arvontaan!
 

Neste Rally Finland eChallenge toteutetaan vastuullisesti kaikkia korona-ajan rajoituksia ja turvallisuussuosituksia noudattaen, minkä myötä alueilla kokonaisuudessaan olevien vierailijoiden määrä rajataan yhteensä 1 000 henkilöön. Tutustuthan yleisöohjeisiin ennakkoon ja noudatathan niitä myös paikan päällä.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close