Neste Rally Finland eChallengen jätehuollon hiilijalanjälki on nolla, kiitos L&T:n

L&T ja AKK Sports Oy pienentävät yhteistyössä hiilijalanjälkeä Neste Rally Finland eChallengessa 8.8. toteuttamalla jätehuollon hiilineutraalisti.

Nollahiilijalanjälkinen jätehuolto – mistä on kyse? Tapahtumakumppani L&T:n mukaan prosessi alkaa siitä, että Neste Rally Finland eChallengen jätehuollosta aiheutuva hiilijalanjälki pyritään saamaan ensin mahdollisimman pieneksi. Loput päästöt mitataan ja ne kompensoidaan osana niin sanottua päästökauppamekanismia.

Päästökauppa on tehokas tapa mitätöidä päästöjä, joita ei pystytä välttämään. Päästöjen kompensointi tapahtuu niin, että päästöjä vastaava määrä hiiltä sidotaan ilmakehästä sertifioitujen metsityshankkeiden kautta. 

Tehdään yhdessä vastuullisia tekoja ympäristön puolesta nyt ja tulevaisuudessa - lue lisää hiilineutraalista jätehuollosta L&T:n verkkosivuilta.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close