Tehdään yhdessä vastuullinen Neste Rally Finland eChallenge

Tapahtumanjärjestäjä AKK Sports kiinnittää kumppaneineen erityistä huomiota turvalliseen ja sujuvaan vierailijakokemukseen. Tutustuthan huolellisesti Neste Rally Finland eChallengen yleisöohjeisiin – tehdään yhdessä vastuullinen tapahtumapäivä Jyväskylän Lutakon satamassa 8.8.!

Ethän saavu sairaana tai altistuneena, seuraathan ohjeita paikan päällä 

Digitaalisen autourheilun tapahtumapäivä toteutetaan vastuullisesti kaikkia Suomen hallituksen asettamia korona-ajan rajoituksia ja turvallisuussuosituksia noudattaen, minkä myötä myös alueilla olevien vierailijoiden määrä rajataan kokonaisuudessaan 1 000 henkilöön. Tapahtuma-alueen koko sekä kävijäkapasiteetti on suunniteltu niin, että yleisön on mahdollista pitää turvallinen 1-2 metrin etäisyys toisiinsa. Vierailijamäärää valvotaan aktiivisesti alueen sisäänkäyntiportilla olevalla mittausskannerilla, joka laskee sekä sisään- että uloskulkevat henkilöt. 

Alueelle on varattu runsaasti käsien desinfiointipisteitä. Tapahtuman kilpailu- ja yleisökäytössä toimivat simulaattorit desinfioidaan järjestäjän puolesta jokaisen kilpailun ja kävijän jälkeen. Kasvosuojaimet ovat käytössä kisa-alueella (eWRC) sekä tapahtumajärjestäjä AKK Sportsin edustajilla, jotka ovat jatkuvassa, välittömässä kosketuksessa vierailijoihin. Niin ruoka- ja juomapalveluiden järjestäjä kuin muutkin alueen toimijat sitoutuvat hygienian huolelliseen ylläpitoon ja turvallisen kävijäkokemuksen tarjoamiseen.

Ethän saavu paikan päälle, mikäli sinulla on joku näistä koronaliitännäisistä oireista: 

– Kuume
– Yskä
– Kurkkukipu
– Hengenahdistus
– Vatsaoireet
– Lihaskivut/päänsärky

Ohjeita tapahtuma-alueelle – kiitos, kun huomioit ja huolehdit!

– Minimoithan lähikontaktit.
– Huolehdithan käsi- ja yskimishygieniasta.
– Vältäthän ylimääräistä pintojen koskettelua.
– Ethän tule sairaana, altistuneena tai oireisena alueelle.
– Noudatathan vallitsevia THL:n kasvomaskisuosituksia.

Kuva: Santeri Rosenvall / AKK

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close