Neste Rallin järjestäjä AKK Sports ja ICT-toimija Office Management yhteistyöhön

Neste Rallin järjestäjä AKK Sports Oy ja Office Management Oy ovat allekirjoittaneet 15.2.2019 yhteistyökumppanisopimuksen Suomen MM-rallin ICT-ratkaisun toteutuksesta.

Usean toimijan kanssa käytyjen neuvottelujen lopputuloksena Neste Rallin ICT-kumppaniksi valikoitui Office Management. Yhteistyösopimus kattaa Suomen MM-rallin kilpailukeskuksen ja huoltoparkin ICT-toteutuksen aina verkkoyhteyksistä tapahtuman vaatimiin tietokoneisiin ja on-site-tukipalveluun. ICT-palvelukokonaisuus muodostaa yhden Neste Rallin tärkeimmistä osa-alueista, jonka varassa monet tapahtuman elintärkeät toiminnot ovat. 

Office Management on Pohjoismaissa toimiva yritysten moderni teknologiakumppani, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia IT-, dokumenttienhallinta-, kommunikaatio- ja toimistopalveluita. Office Management konserni työllistää yli 450 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2018 oli n. 135 miljoonaa euroa.

– Maailma ympärillämme muuttuu koko ajan, samoin tapahtuu Neste Rallin ICT-ratkaisutarpeille. Tästä syystä meille oli ensiarvoisen tärkeää solmia kumppanuus luotettavan ja jatkuvasti toimintaansa kunnianhimoisesti kehittävän kumppanin kanssa, joka haluaa olla näkyvästi mukana kehittämässä Neste Rallista yhä parempaa tapahtumaa. Office Managementin ja AKK:n arvot sekä näkemykset kumppanuuden sisällöstä ja merkityksestä kohtasivat erittäin hyvin ja olemme todella tyytyväisiä, että pystymme tarjoamaan Office Managementille loistavan alustan kasvattaa Suomen MM-rallin tunnettuuttaan Suomessa. Itse saamme yhteistyökumppaniverkostoomme uuden erittäin vahvan toimijan vastaamaan tapahtumamme onnistumisen kannalta kriittisestä osa-alueesta, kuvailee AKK Sportsin talous- ja hallintojohtaja Markus Häkkinen.

– Olemme innolla lähdössä tekemään yhteistyötä AKK:n kanssa, samalla kasvattaen jalansijaamme suomalaisen urheilun piirissä. Neste Rallin erittäin vaativa tekninen toteutus ja tapahtuman kansainvälisyys luovat uusia mahdollisuuksia meille kehittyä ja kasvaa. Sopimusneuvotteluiden aikana pystyimme hyödyntämään laajaa kumppaniverkostoamme, joka mahdollisti meille riittävän taustatuen kriittisen ympäristön suunnitteluun. Meille on myös erittäin tärkeää tarjota henkilöstöllemme jatkuvasti kehittyvä ja mielenkiintoinen työympäristö, ja sitä rallitapahtuman järjestäminen aivan varmasti tulee olemaan. Uskon että tulossa on mahtava yhteistyö, hehkuttaa Office Managementin Suomen Maajohtaja Mikko Saarto.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close