AKK hakee sisällöntuottajaa

Suomalaisen autourheilun kattojärjestö AKK hakee sisällöntuottajaa määräaikaiseen työtehtävään.

Ymmärrät sekä luovan työn laatuvaatimukset että niihin yhdistyvät liiketoiminnalliset tavoitteet, ja käytät analytiikkatyökaluja sujuvasti arkipäivän työssäsi. Olet mukana toteuttamassa yhdessä markkinointiviestintäpäällikön, visuaalisen suunnittelijan ja viestintätoimiston kanssa sisällöntuotannon suunnitelmaa seuraavaksi puoleksi vuodeksi ja huolehdit osaltasi sen toteutumisesta. Suunnitelma toimii henkilökohtaisena kehikkonasi työlle, johon pääset myös itse vaikuttamaan, sekä hyödyntämään omaa osaamistasi koko tiimin yhteisissä tavoitteissa.

Osallistut sisältömarkkinoinnin suunnitteluun sekä monikanavaiseen sisällöntuottamiseen ja julkaisuun: alkaen tiedotteista aina verkkosivujen, sosiaalisen median ja uutiskirjeiden sisältöihin; print-materiaaleista liikkuvan kuvan sisältöihin, sekä tehostetusta näkyvyydestä huolehtimiseen yhdessä tiimin kanssa. Reagoit kanaviin ja julkaisuihin päivittäisessä työssäsi, parannat sisältöjen näkyvyyttä ja ideoit sujuvasti uutta ja entistä toimivampaa. Mikäli olet harjaantunut still- tai videokuvaamisessa, kuvankäsittelyssä ja/tai editoimisessa, on se työtehtävissäsi ehdoton etu.

Edellytämme sinulta:
- innostusta sisältömarkkinointia kohtaan, markkinoinnillista otetta ja kykyä luovaan, sujuvaan tekstintuottamiseen
- aikaisempaa näyttöä monikanavaisesta suunnitelmallisesta sisällönsuunnittelusta, -tuottamisesta ja -hallinnasta
– varmaa visuaalista silmää sekä yhteistyötaitoja visuaalisen materiaalin suunnittelussa ja tuotannossa
– rohkeutta, reippautta, oma-aloitteisuutta ja vahvoja vuorovaikutustaitoja
– suomen kielen lisäksi englanninkielen hyvää suullista ja kirjallista osaamista
– pärjäät hyvin Googlen yleisimpien analytiikka- ja markkinointityökalujen kanssa, et ole vieras hakukoneoptimoinnin kanssa, ja osaat tarvittaessa asentaa myös Facebook-pikselin
– eduksesi luetaan digimarkkinoinnin syvempi tuntemus ja itsenäiset taidot tuottaa/editoida erilaisia liikkuvan kuvan sisältöjä

Lisätietoja työtehtävästä antaa AKK Sports Oy:n markkinointiviestintäpäällikkö Rita Pasanen puh. 044 545 9919 to 14.3. klo 11-13 ja ti 19.3. klo 12-14.

Lähetävapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen viimeistään ti 26.3.2019 osoitteeseen: Työ alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tehtävään ja kestävät alustavasti määräaikaisena 30.9.2019 saakka kolmena työpäivänä viikossa.

AKK Sports Oy on AKK-Motorsport ry:n, autourheilun kansallisen lajiliiton omistama markkinointiyhtiö, joka vastaa mm. Suomen MM-rallin, Neste Rallin, järjestämisestä ja suomalaisen autourheilun taloudellisesta resursoinnista kaupallisen tuotekehityksen sekä kumppanuussopimusten avulla. AKK:n Flying Finn on suomalaisen autourheilupolun laaja konsepti, jonka nuoriso- ja vastuullisuushankkeisiin kuuluvat mm. lasten ja nuorten urheilun mahdollistaminen, huippu-urheiluvalmennus, urheilijalahjakkuuksien tukeminen, eMotorsport sekä valtakunnallinen liikenneturvallisuusohjelma, Turvassa Tiellä.

AKK-Motorsport ry toimii autourheilua harrastavien ja edistävien yhteisöjen liittona. Liitto on kansainvälisen autourheiluliitto FIA:n oikeuksienhaltija Suomessa. AKK johtaa Suomen autourheilua ja edistää vastuullista autourheilutoimintaa, sekä sen hyväksyttävyyttä ja arvostusta yhteiskunnassa. Liitto koostuu noin 310 jäsenseurasta ja se hallinnoi kaikkiaan kuuttatoista eri autourheilulajia. AKK Motorsport ry:n ja AKK Sports Oy:n yhteiset toimitilat sijaitsevat Vantaalla.

Kuva: Toni Ollikainen/AKK

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close