Syksyllä julkaistaan kirja Tommi Mäkisestä

”Jos pitäisi lähteä kuuhun, pitäisi mennä Nasan juttusille. Mutta kun tehdään ralliautoja, pärjätään ihan omilla avuilla, tiedoilla ja taidoilla. Pitää uskaltaa lähteä ja valita oikeat ihmiset ja saada porukka tekemään.” – Tommi Mäkinen

Ari Pusan kirjoittama elämäkerta Tommi Mäkinen – periksiantamaton julkaistaan syksyllä 2019.

Miljoonapäisen suomalaisen ralliyleisön tuntema Tommi Mäkinen on tehnyt ainutlaatuisen uran ralliautoilussa. Hän on valloittanut ajajien maailmanmestaruuden neljä kertaa, ja on ainoa kuljettaja, joka on voittanut myös tallipäällikkönä merkkimestaruuden.

Kirja avaa Tommi Mäkisen uraa ja elämää sekä kurkistaa huippuunsa viritetyn rallitallin taustoihin ja kulisseihin. Kirja kertoo periksiantamattomuudesta. Se on hyvää luettavaa kenelle tahansa huippusuorituksiin pyrkiville.

Kirjassa Tommi Mäkinen ja läheltä hänen uraansa seuranneet ihmiset kertovat, mitä kaikkea menestys on vaatinut, millaista on elämä julkisivun takana, miten mestaruudet syntyvät ja mitä niistä maksetaan.

Urheilutoimittaja Ari Pusa on yksi Suomen kokeneimpia urheilutoimittajia, jolla on pitkä ura Helsingin Sanomissa. Hän on seurannut Mäkisen uraa alusta alkaen, ja nyt yhteisen kirjaprojektin myötä kulkenut vuoden Tommin matkassa.

Teksti ja kuva: Docendo

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close