PitkäVetomies sujui perjantaina Joonas Lindroosin ja Konsta Saarisen johdolla.

Kaksivetoisissa Joonas Lindroos oli BMW M3:llaan nopein kaikilla metsäpätkillä. Päivän päättäneellä Harjulla Lindroosin noteeraus oli vasta kuudenneksi nopein. Johtomarginaali lauantaihin lähdettäessä on 27,6 sekuntia toisena olevaan Juho Koski-Lammiin (Ford Escort Mk2), josta puolestaan 2,9 sekunnin päässä on Mika Lemmetti BMW 325i-ajokillaan.

-Laukaa ei tuntunut oikein osuvan, vaikka aika olikin sitten lopulta hyvä. Huomiset pätkät tarjoavat isoa ja pientä tietä, kilsoja on vielä paljon joten ratkaisut tapahtuvat huomenna, kertoi Lindroos.

Nelivedoissa Konsta Saarinen Mitsubishi Lancerillaan oli pitelemätön ja kauhoi kaikki pohja-ajat nimiinsä. Toisena Mikko Lehti Opel Corsa OPC S2000:llaan, eroa Saariseen 20,9 sekuntia. Kolmantena ajaa Mats Rinne Mitsubishi Miragella 26,7 sekuntia Lehdestä.

-Aamusta oli vaihdevaijerien kanssa ongelmia. Ne saatiin kuntoon ja Halttulassa ehdittiin vähän käydä ojassakin. Västilä on lauantain avauksena miltei kotitie, pätkät on vähän ehkä paremmassa kunnossa kuin tänään niin saadaan hyvää testiä ensi viikonlopun Lahden kisaa varten, kertoo Saarinen.

Lauantaina PitkäVetomiesten letkan jatkeeksi starttaa 11 kilpailijaparia yksipäiväiseen Vetomieheen.

Kuvat: Marko Kyöstilä / AKK

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close