Rovanperän ja Halttusen maailmanmestaruusjuhlat Jyväskylässä 16.12.

Jyväskylän kaupunki järjestää yhteistyökumppanien kanssa Kalle Rovanperälle, Jonne Halttuselle ja Jyväskylässä sijaitsevalle TOYOTA GAZOO Racing -tiimille yhteisen rallin maailmanmestaruusjuhlan perjantaina 16.12.2022 Paviljongissa, Jyväskylässä. 

Kaikille avoin ja maksuton kansanjuhla tuo lavalle rallin uudet maailmanmestarit sekä Toyotan tiimin edustajat. Illan aikana kuullaan kuljettajien ja tiimin edustajien tuoreita ajatuksia kuluneesta kaudesta. Iltaa siivittävät myös kotimaisen musiikkimaailman tähdet.

– Maailmanmestaruudet ovat Jyväskylälle iso asia ja rallikaupunkina haluamme ehdottomasti palkita Jyväskylän tuoreet mestarit Kallen ja Jonnen sekä Jyskän ylpeyden – Toyotan rallitiimin! Samalla haluamme tarjota asukkaillemme ja laajemminkin rallifaneille mahdollisuuden nähdä kauden kirkkaimmat tähdet maksuttomassa kansanjuhlassa MM-rallien sydämessä, tapahtumakeskus Paviljongissa, kaupunginjohtaja Timo Koivisto kertoo.   

Paviljongin maksuttomassa illassa on luvassa monipuolista ohjelmaa. Illan aikana pääsee ohjelmallisen osuuden lisäksi ajamaan simulaattorilla kilpaa mestarien aikoja vastaan, ihailemaan Toyotan ralliautoja, hakemaan nimmareita tallin kuljettajilta sekä tutustumaan ja halutessaan hankkimaan pukinkonttiin erilaisia fanituotteita. Paviljongissa yleisöä palvelevat myös monipuoliset ravintolapalvelut.  

– On hienoa nousta lavalle juhlimaan mestaruuksia kotikaupungissamme. Toivomme, että fanit ja yleisö tulevat laajoin joukoin tilaisuuteen mukaan ja vietetään yhdessä unohtumaton ilta, TOYOTA GAZOO Racingin tallipäällikkö Jari-Matti Latvala kannustaa. 

Illan ohjelmasta tiedotetaan tarkemmin aikataulujen varmistuessa, mutta jo tässä kohdassa kalenteriin kannattaa merkata maksuton kansanjuhla! Paviljongin ovet aukeavat ja oheisohjelma simulaattoriajoineen alkaa kello 16.00. Illan tähdet nähdään lavalla noin kello 18–19. Ohjelmanosuuden jälkeen on mahdollisuus hakea nimmareita ja ottaa valokuvia. Paviljongin ovet sulkeutuvat kello 21.00.   

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Jyväskylän kaupungin, AKK Sports Oy:n, messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin ja Rajupaja Oy:n kanssa.  

Kuva: Touho Häkkinen

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close