MM-rallin ajosimulaattorit yhteinen ponnistus nuorisotyön kehittämiseksi

AKK ja Overpower ovat yhdessä jäsenseurojen kanssa järjestäneet peräti 20 kappletta Flying Finn DigiRigejä yleisön ajettavaksi Secto Rally Finlandin huoltoparkkiin, C1-halliin. Tämän myötä jonot yleisölle ovat pienet ja ajamaan pääsee nopeasti.

DigiRigejä on ajettavina koko DigiRigi kattaus :OP Ralli, OP Racer ja OP Child -ajosimulaattorit tarjoavat huipputason ajoelämyksiä kaikenikäisille ja kokoisille kuljettajille vauvasta vaariin!

MM-ralli on tärkeä ja iso askel eteenpäin digitaalisen autourheilun eteenpäin viemisessä. AKK:n jäsenseurojen edustajat koulutetaan tapahtumatuotantoon ja rallin aikana opitut taidot pystytään jalkauttamaan täten paikalliselle tasolle, tuoden ainutlaatuista osaamista lajin eteenpäin viemiseksi ympäri Suomen.

”Paljon on tullut nähtyä ja tehtyä simuskenessä, mutta nyt meillä on käsillä jopa kansainvälisellä tasolla ainutlaatuinen ilmiö,” Olli Pahkala, Overpowerin toimitusjohtaja hehkuttaa.

”Pieni ja pippurinen Suomi näyttää tämän viikonlopun aikana maailmalle, että täällä mennään digitaalisella puolella keihäänkärkenä eteenpäin ja kovaa!”

Opinahjon lisäksi jäsenseurat pystyvät esittelemään toimintaansa Suomen rallikansalle, sekä tuomaan esille kymmenille tuhansille rallivieraille paikallisia yhteistyökumppaneita, jotka ovat tukeneet seurojen toimintaa nuorisotyön ja moottoriurheilun eteenpäin viemisessä.

Alla tähän mennessä Flying Finn DigiRigi -hankkeeseen mukaan lähteneet autourheiluseurat:

Hämeenkyrön urheiluautoilijat, 1 kpl Flying Finn DigiRigi Ralli 
Äänekosken Urheiluautoilijat, 2 kpl Flying Finn DigiRigi Ralli 
Lammin Urheiluautoilijat, 1 kpl Flying Finn DigiRigi Custom Ralli 
Tampereen Urheiluautoilijat, 2 kpl Flying Finn DigiRigi Racer & 1 kpl Child 
Nilsiän Urheiluautoilijat, 1 kpl Flying Finn DigiRigi Custom Ralli & 1 kpl Child 
Lapuan Urheiluautoilijat, 1 kpl Flying Finn DigiRigi Ralli 
Riihimäen Urheiluautoilijat, 1 kpl Flying Finn DigiRigi Ralli 
Rovaniemen Urheiluautoilijat, 1 kpl Flying Finn DigiRigi Ralli & 1 kpl Child

Ajamaan pääsee first come first serve -periaatteella. Yhden ajovuoron kesto on noin 15 min, ja yrityksiä saa olla useampia riippuen jonotilanteesta.

Ajaminen on täysin ilmaista, ainoastaan huoltoparkin pääsylippu tai rallipassi vaaditaan, jotta alueelle pääsee sisään. Tervetuloa!

Kuva: Anna Fågel

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close