ŠKODA näkyy vahvasti Secto Rally Finlandissa

Škoda näkyy vahvasti niin ralliteillä kuin Secto Rally Finlandin virallisena automerkkinä. Kuva: Secto Rally Finland.

ŠKODA toimii Suomen MM-rallin eli Secto Rally Finlandin virallisena automerkkinä. Kiivaasti parhaillaan rakennettavaan, ensi viikolla ajettavaan kilpailuun järjestäjä AKK Sports Oy saa käyttöönsä laajan valikoiman ajoneuvoja merkin maahantuojalta Helkama-Auto Oy:ltä.

Škodan yli 100-vuotias brändi on tuttu niin innovatiivisista henkilöautoista kuin menestyksekkäästä moottoriurheilusta. ŠKODA on vuosi toisensa jälkeen ollut yksi Suomen suosituimpia henkilöautomerkkejä, ja samalla niittänyt menestystä myös autourheilussa.

ŠKODA-brändi näkyy myös eri puolilla MM-rallin isäntäkaupungissa Jyväskylässä rallin aikana.

– Secto Rally Finland ja ŠKODA sopivat mainiosti yhteen. Molemmat ovat maailmankuuluja autourheilubrändejä, minkä lisäksi ŠKODA on pidetty automerkki myös monen suomalaisen arjessa. Tämän sopimuksen myötä pystymme yhdessä Helkama-Auton kanssa varmistamaan hienojen MM-rallielämysten tarjoamisen, sillä Škodan laajalla ja laadukkaalla mallistolla on ensiarvoisen tärkeä asema, kun organisaatiomme järjestää kansainvälistä autourheilun huipputapahtumaa Jyväskylässä. Niin ikään vastuullisena autoalan toimijana ŠKODA sopii erinomaisesti kumppaniksemme samalla, kun rallin MM-sarja on kokenut tällä kaudella suuren uudistuksen siirryttäessä hybriditeknologiaan Rally1-kuninkuusluokassa, AKK Sports Oy:n toimitusjohtaja Riku Bitter sanoo.

– ŠKODA ja moottoriurheilu kuuluvat yhteen yli 120-vuotisen historian kautta. Koska moottoriurheilu on osa Škodan DNA:ta, yhteistyö AKK Sports Oy:n järjestämän Secto Rally Finlandin kanssa sopii toimintaamme luontevasti. Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla mukana perinteikkäillä ja ympäri maailmaa tunnetuilla rallierikoiskokeilla, joilla nähdään varmasti myös kymmeniä FABIA R5 -ralliautoja. Meille merkittävän yhteistyön ja ENYAQ iV:n Vuoden Auto Suomessa 2022 -juhlavuoden kunniaksi ŠKODA näkyy monin tavoin myös rallikaupungin katukuvassa, Helkama-Auton viestintäpäällikkö Kari Aalo sanoo.  

ŠKODA on Helkama-Auto Oy:n yli kolmenkymmenen autoliikkeen vahvuisen jälleenmyyjäverkoston kautta Suomen kolmanneksi myydyin automerkki. Suomessa saatavilla olevaan valikoimaan kuuluvat ŠKODA-mallit ENYAQ iV, SUPERB, OCTAVIA, KODIAQ, KAROQ, KAMIQ, SCALA ja FABIA.

Tutustu lisää Skodaan: skoda.fi

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close