WRC 8 -peli on julkaistu – koe Ruuhimäen hypyt!

Rallin MM-sarjan virallinen WRC 8 -peli on julkaistu tänään 5. syyskuuta. Kyseessä on kaikkien aikojen kokonaisvaltaisen rallipeli, jossa voi nauttia kaikesta, mitä rallin MM-sarja tarjoaa sekä hyötyä huippukuskien kanssa tehdystä kehitystyöstä.

Pelissä ovat mukana kaikki modernit WRC-autot neljältä valmistajalta: Citroën Total, Hyundai Motorsport, M-Sport Ford and Toyota Gazoo Racing. Autot ovat vuoden 2019 kisaväreissä.

Pelaaja voi valita peräti 50 kuljettajasta ja mukana ovat tietysti suomalaisista M-Sport Fordin Teemu Suninen, Toyota Gazoo Racingin Jari-Matti Latvala sekä Citroen Totalin Esapekka Lappi.  Myös Kalle Rovanperä löytyy pelistä WRC 2 Pro -puolelta.

WRC 8 -pelissä on tarjolla yli 400 kilometriä uusia tai uusittuja teitä kaikista kauden 2019 neljästätoista osakilpailusta. Pelissä pääsee kokemaan mm. Colin's Crestin Ruotsissa, El Condorin kivikot Argentiinassa sekä Neste Rallin Ruuhimäen erikoiskokeen hypyt.

Modernien ralliautojen lisäksi käytettävissä on myös monia klassikkoja, kuten Lancia Stratos, Ford Escort RS1800 ja Lancia 037.

WRC 8 on saatavilla PC:lle, Xbox Onelle sekä Playstation 4:lle. Peli tulee myös marraskuussa Nintendo Switchille.

eSports WRC -finaali ajetaan WRC 8 -pelillä

Maailman parhaat e-ralliautoilijat kohtaavat toisensa WRC 8 -pelin finaalissa Walesin MM-rallin yhteydessä 3.-6. lokakuuta. Pääpalkintona on mestaruuden lisäksi Hyundai i20 -henkilöauto.

Kuva: WRC

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close