Jari Huttunen WRC-autolla SM Riihimäki Ralliin

Vuoden 2015 rallin Flying Finn Future Star -kilpailun voittaja, Hyundain tehdastallin kehitysohjelmassa vaikuttanut ja rallin MM-kisojakin kiertänyt Huttunen lähtee Hyundain WRC-tykillä Riihimäellä käytävän SM-rallin sorateiden valloitukseen.

– Hyvillä fiiliksillä lähdetään kisaan, on kiva päästä taas ajamaan. Autohan on tosi hyvä, joten sillä pitäs keretä, kertoo 25-vuotias Kiuruveteläinen.

Kilpailussa nähdään peräti kaksi WRC-autoa, sillä myös Takamoto Katsuta osallistuu kilpailuun Toyota WRC:llään. Näin ollen Riihimäen rallipoluilla viuhuu rallikansan huviksi MM-rallin tallipisteissä kärkisijoja pitävät kalustot.

Kilpailun osallistujalistaan pääset tästä.

SM Riihimäki Ralli ajetaan Riihimäellä lauantaina 25.5. Katso lisää riihimakiralli.fi!

Kuva: McKlein

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close