Kansainvälinen business-seminaari Neste Rallin yhteydessä – Huipulle Naiset Goes Neste Rally Finland 2.8.

Huipulle Group tuo toivottua oheisohjelmaa elokuun alussa Suomen MM-ralliin, Neste Ralliin. Huipulle Naiset Goes Neste Rally Finland on kaikille avoin kansainvälinen koulutusseminaari, joka järjestetään Messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa 2.8. Seminaarin teemarungon tarjoavat brändit ja teknologia, jotka avaavat mielenkiintoisia näköaloja paitsi vaikuttaja- ja businessympäristöön, myös MM-rallimaailmaan. Seminaaripaketti on samalla kokonaisvaltainen rallielämys, joka huipentuu Harjun kaupunkierikoiskokeen VIP-tilaisuuteen.

Neste Rallin naiskävijöiden määrä on ollut kasvussa viime vuosien aikana ja tapahtumassa vierailleet naiset kokevat tapahtuman myönteiseksi laajalla rintamalla – naisvieraiden määrä tapahtumassa on tällä hetkellä yli 30% ja peräti 99% heistä on valmiita suosittelemaan Suomen MM-rallia eteenpäin (JAMK / Sports Business School Finland).

Tänä vuonna 1.-4.8. järjestettävän Neste Rallin yhteyteen on haluttu räätälöidä lisää mielenkiintoista tartuntapintaa naisnäkökulmasta. Erityisesti naisvaikuttajille, -yrittäjille, -esimiehille ja -johtajille suunnattu ”Huipulle Naiset Goes Neste Rally Finland” tarjoaa uusien businessnäköalojen ohella verkostoitumismahdollisuuksia kansainvälisen MM-rallin keskellä – ja tietenkin unohtumattoman kokemuksen Suomen suurimpaan vuosittaiseen urheilutapahtumaan.

”Yhteistyö Neste Rallin kanssa täydentää loistavasti elämyksellisten business-tapahtumiemme koulutustarjontaa. Konseptimme tarjoaa PK-sektorin osallistujille ja kumppaneille erinomaisen ja uudenlaisen rennon ympäristön tehdä kauppaa, ylläpitää omaa ammatillista kehittymistä, laajentaa verkostoa ja kurkistaa yritysten toiminnan taakse muilta oppien. Tutustuminen MM-rallin businessympäristöön ja rallin seuraaminen aivan vierestä VIP-paikoilta täydentää seminaaripäivämme kokonaisvaltaista elämystä. Olemme äärimmäisen innoissamme AKK Sportsin kanssa tehtävästä yhteistyöstä”, kuvailee Huipulle Groupin perustaja Hanne Nuutinen.

”Olemme mielissämme päästessämme tarjoamaan ensimmäistä kertaa Neste Rallin yhteydessä järjestettävän, naisnäkökulmaisen business-seminaarin. Teknologiset innovaatiot ja vuorovaikutteiset brändiverkostot ovat kansainvälisen rallimaailman ja Neste Rallin tärkeitä kehittymisen ja rakentamisen elementtejä, joita avataan kuulijoille nyt erittäin mielenkiintoisista näkökulmista. Yhteistyössä Huipulle Groupin kanssa olemme luoneet ainutlaatuisen seminaarikonseptin, jonka uskomme tarjoavan vieraillemme yhtä aikaa hienon; sekä hyödyllisen että elämyksellisen kokemuksen. Ja naisnäkökulmasta huolimatta toivotamme toki miehetkin tervetulleiksi kiinnostavaan, business-henkiseen rallipäivään”, kertoo kaupallinen johtaja Heli Kemppainen AKK Sportsista.

Tietoa tilaisuudesta löytyy Huipulle Groupin www-sivustolta.
Lippuja pääsee hankkimaan suoraan sivustolta sekä Ticketmasterista.

Lisätietoja:

Hanne Nuutinen / perustaja, tuottaja / Huipulle Group Oy
, puhelin: +358 40 836 9152

Heli Kemppainen / kaupallinen johtaja / AKK Sports Oy / Neste Ralli
, puhelin: +358 40 705 9975

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close