Neste pääyhteistyökumppanina Neste Rally Finland eChallengessa

Neste Rally Finland eChallenge -tapahtuman pääyhteistyökumppani Neste on mukana tukemassa 8.8.2020 järjestettävän digitaalisen rallitapahtuman vastuullista toteuttamista.

“AKK on kehittänyt uuden, innovatiivisen tavan toteuttaa rallin ja tätä kautta luoda elämyksiä suomalaisille ja kansainvälisille faneille sekä uusille seuraajille. Toivomme, että rallifanit saavat niin virtuaalirallin kuin ‘Life Happens. Rally Helps.’ -sosiaalisen median kampanjan kautta iloisen pilkahduksen tähän vuoteen”, sanoo Sirpa Tuomi, Nesteen markkinointijohtaja.

Tänä kesänä ‘Life Happens, Rally Helps’ -sosiaalisen median kampanjassa arvuutellaan Neste Rally Finland eChallenge -kuskien ralliletkatuksia ja kuskit lähettävät ajan hengessä virtuaaliterveisiä Neste Bensiksen Facebook -seuraajille. Iloisen rallitunnelman lisäksi Neste haluaa olla mukana tekemässä vastuullista ja innovatiivista tapahtumaa ja tarjota vastuullisia ratkaisuja rallin ystäville. Yksi helppo ja nopea keino pienentää omaa autoilusta syntyvää hiilijalanjälkeä on yhtiön kehittämä Neste MY uusiutuva diesel™ -polttoaine.

Tänäkin vuonna AKK Sportsin organisaatioautot on tankattu Neste MY uusiutuvalla dieselillä, joka on jätteistä ja tähteistä valmistettu polttoaine. Tuotetta käyttämällä autoilija voi vähentää kasvihuonepäästöjään jopa 90 % verrattuna fossiiliseen dieseliin tuotteen koko elinkaaren ajalta laskettuna. Neste MY uusiutuvaa dieseliä saa Suomesta 120 asemalta. Lue lisää Neste MY uusiutuvasta dieselistä, katso lähin asemasi ja laske, paljonko voisit pienentää autoilusta syntyviä päästöjä: www.nestemy.fi.


Nesteen tavoitteena on luoda elinvoimaisempi maapallo lapsillemme. Vuonna 2020 yhtiö sijoittui kolmanneksi maailman 100 vastuullisimman yrityksen Global 100 -listalla. Neste on sitoutunut torjumaan ilmastonmuutosta ja edistämään kiertotaloutta. Yhtiö auttaa asiakkaitaan tieliikenteessä ja kaupungeissa, lentoliikenteessä sekä polymeeri- ja kemikaalitoimialoilla tekemään omasta liiketoiminnastaan entistä vastuullisempaa. Nesteen tavoite on tulla globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa.

AKK:n Neste Rally Finland eChallenge kokoaa moottoriurheilun huiput yhteen 8.8. Jyväskylän satamassa järjestettävässä, digitaalisen autourheilun tapahtumassa. Maksuton tapahtumapäivä tarjoaa MM-rallin digitaalisen haastekisan lisäksi digitaalisen rata-autoilun SM-finaalin ja monipuolista yleisöviihdettä. Tapahtumasta pääsee nauttimaan paitsi paikan päällä, myös Ylen lähetysten ja WRC:n striimien myötä. Mukana Neste Rally Finland eChallengessa ovat muun muassa MM-rallikuljettajat Kalle Rovanperä, Esapekka Lappi ja Teemu Suninen, sekä ex-F1-kuljettaja ja -kommentaattori Mika Salo. Neste Rally Finland eChallenge -yleisötapahtuma toteutetaan vastuullisesti Suomen hallituksen rajoitusten ja suositusten mukaisesti. 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close