Junaile Jyväskylän Neste Ralliin

Koe vauhdin huumaa Keski-Suomen järvimaisemissa! Ympäristöystävällinen juna kuljettaa sinut ja ralliseurueesi vaivattomasti paikalle, ja voit keskittyä rallihuumasta nauttimiseen.

Yhteistyössä VR:n kanssa toteutettavalla yleisökuljetuksella pääset Neste Ralliin takuuvarmassa kisatunnelmassa! 

Raiteita pitkin kohti rallia

Junalla matkatessa ei tarvitse huolehtia parkkipaikan löytämisestä rallikansan täyttämässä Jyväskylässä, vaan voit hypätä suoraan matkakeskukselta bussiin, joka kuljettaa sinut Neste Rallin parhaille katselupaikoille, Ralliareenoille.

Turusta ja Helsingistä ralliviikonlopusta pääsee nauttimaan reilussa kolmessa tunnissa, Tampereelta jo vajaassa kahdessa. Mistä päin maata tuletkaan, juna on varma ja huoleton vaihtoehto. Varaa junalippusi ajoissa – parhaat vuorot myydään nyt!

Lisäjunat vauhdittavat rallifanien matkaa

VR:n ekstra-junavuorot ajetaan Helsingin ja Jyväskylän välillä ralliviikonlopun torstaina ja perjantaina. Lisävuoroilla nautit kisan kohokohdista täysillä – junien aikataulut on ajoitettu niin, että pääset näkemään Jyväskylän keskustassa ajettavan Harjun erikoiskokeet. 

Torstai 1.8.

  • Helsinki 11.52 – Jyväskylä 15.52

  • Jyväskylä 22.50 – Helsinki 03.00

Perjantai 2.8.

  • Helsinki 11.52 – Jyväskylä 15.52

  • Jyväskylä 23.20 – Helsinki 03.30

>> Varaa junapaikkasi VR:n sivuilta <<
 

Kuva: Alma360

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close