Neste Rallin kisaopas otti digiloikan Keskisuomalaisen kanssa – lue ilmaiseksi netissä!

Suomen MM-rallin, Neste Rallin, virallinen kisaopas on julkaistu vuodelle 2019 yhdessä Mediatalo Keskisuomalaisen kanssa.

Tänä kesänä autourheilukansa pääsee nauttimaan MM-rallin kattavasta infopaketista kahdessa muodossa: sekä digitaalisena näköislehtenä että printtiversiona. Uutta on myös verkkolehden maksuttomuus sekä printtilehden pieni hinta (2 €), joilla halutaan palvella yhteisiä yleisöjä entistä paremmin. Uudistuneita sisältöjä ovat muun muassa videomuotoiset erikoiskoe-esittelyt.

Tabloid-kokoisen, 72-sivuisen kisaoppaan painosmäärä on 140 000 kappaletta ja se on myynnissä yli 100:lla Neste-liikenneasemalla. Kisaopas jaetaan myös kaikille sanomalehti Keskisuomalaisen tilaajille 30.7.2019. Neste Rallin aikana 1.-4.8. oppaan saa maksutta lisäksi Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskuksesta.

Kisaoppaan digitaalinen näköislehti on maksutta kaikkien luettavissa Helsingin Uutisten, Etelä-Suomen Sanominen, Keskisuomalaisen, Savon Sanomien ja Tamperelaisen verkkosivuilla 10.7.-4.8.2019 välisen ajan.

>> DIGITAALISEEN KISAOPPAASEEN PÄÄSET TÄSTÄ << 

Toivotamme mukavia lukuhetkiä ja rallin suunnittelua uuden kisaoppaan parissa!

– AKK Sports ja Mediatalo Keskisuomalainen

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close