Rajupajasta Secto Rally Finlandin virallinen toimittaja

Muun muassa Ruuhimäen Power Stagen palkintokoroke on Rajupajan käsialaa. Kuva: At World Photo Agency.

Suomen johtava tapahtumatuotannon ja -tekniikan yritys Rajupaja ja Suomen MM-rallin eli Secto Rally Finlandin järjestäjä AKK Sports Oy tiivistävät entisestään monivuotista yhteistyötään ja ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Rajupaja saa MM-rallin virallisen toimittajan statuksen.

Sopimuksen myötä Rajupajan näkyvyys Secto Rally Finlandin kumppanina vahvistuu ja rallin järjestäjäorganisaatio saa jatkossakin käyttöönsä huippuluokan tapahtumatekniikan, palvelun ja ammattilaisten osaamisen.

– Rajupajalla on ollut jo pitkään merkittävä rooli MM-rallin järjestämisessä. Kilpailu on massiviinen ponnistus ja vaatii huippuunsa viritetyn tapahtumatekniikan. Rajupajan avulla luomme rallikävijöille unohtumattomia elämyksiä niin autourheilun kuin monien oheistapahtumiemme saralla, toteaa AKK Sports Oy:n kaupallinen johtaja Petteri Nikkanen.

Rajupajan toimitusjohtaja Jani Rokala on hyvin tyytyväinen yhteistyösopimukseen.

– Suomen MM-ralli on tapahtumana juuri sellainen, jossa haluamme ehdottomasti olla mukana. Odotamme yhteistyön AKK Sportsin kanssa tuovan myös paljon lisää kontakteja ja näkyvyyttä ympäri Suomen.


Rajupaja on Suomen nopeimmin kasvava tapahtumatekniikan yritys. Rajupajalla on toimipisteet Turussa, Jyväskylässä ja Helsingissä. Vuonna 2023 avataan toimipiste Kotkaan.

Rajupaja on ollut aktiivisesti mukana kansallisissa ja kansainvälisissä tapahtumissa. Yritys on ollut toteuttamassa muun muassa Salibandyn MM-kisoja, Paavo Nurmi Games -tapahtumaa, Kalevan kisoja sekä Kuninkuusraveja. Monissa jää- ja urheiluhalleissa on käytössä yrityksen valo-, kuva- ja äänitekniikkaa. 

Katso lisää: rajupaja.fi

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close