Ramirent jatkaa Secto Rally Finlandin yhteistyökumppanina

Konevuokrausalan johtava yritys Ramirent Finland Oy ja Suomen MM-rallin eli Secto Rally Finlandin järjestäjä AKK Sports Oy ovat sopineet yhteistyökumppanuuden jatkosta kahdella vuodella. 

Sopimuksen myötä Ramirentin vahva näkyvyys Secto Rally Finlandin yhteydessä jatkuu. Sopimus helpottaa järjestäjäorganisaation työtehtäviä Keski-Suomessa 4.–7. elokuuta ajettavan MM-rallin rakentamisessa, sillä organisaatio saa käyttöönsä huippuluokan konevuokrauskumppanin laadukkaat tuotteet, palvelut ja osaamisen.

– On todella hienoa, että yhteistyömme Ramirentin kokoisen suuren suomalaisen rakennuskonevuokraamon kanssa jatkuu. Niin kuin Secto Rally Finland, myös Ramirent on kansainvälinen toimija ja sen hyvä maine tunnetaan laajalti maailmalla. Yhteistyö Ramirentin kanssa on ollut erittäin sujuvaa ja kumppanuuden myötä MM-rallin laadukkaat puitteet saadaan tulevaisuudessakin rakennettua niin, että pystymme yhdessä tarjoamaan huikeita autourheiluelämyksiä kansainväliselle ralliyleisölle, sanoo AKK Sports Oy:n kaupallinen johtaja Petteri Nikkanen.

Ramirent Finland Oy on ollut myös tyytyväinen sujuvaan yhteistyöhön ja iloitsee sopimuksen jatkumisesta.

 – Pidämme sopimusta kunnia-asiana, iloitsee Ramirent Finland Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Arto Palsio

– Tämän kahden vuoden jatkosopimuksen ansiosta on mahdollista entisestään kehittää jo sujuvaa yhteistyötä tämän ikonisen suomalaisen autourheilutapahtuman kanssa, Palsio jatkaa.

Ramirent on johtava palveluyritys, joka tarjoaa konevuokrausta, telineitä ja sääsuojausta rakentamiseen, teollisuuteen ja tapahtumiin. Konevuokrauksen liitännäiset palvelutoiminnot, kuten suunnittelu- ja asennus- sekä logistiikkapalvelut, ovat yksi Ramirentin vahvuus. Autamme asiakkaitamme työskentelemään turvallisesti ja tehokkaasti vuokraamalla juuri heille sopivia koneita sekä palvelemalla sujuvasti ja positiivisella asenteella. Ramirent-konserni työllistää 3 000 henkilöä yhdeksässä Pohjois- ja Itä-Euroopan maassa. Suomessa työskentelee noin 600 ramilaista. Ramirent kuuluu Loxam-konserniin, joka on maailman neljänneksi suurin konevuokraamo.

Tutustu lisää Ramirentiin: www.ramirent.fi

Kuva: Hannu Rainamo

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close