Suomen MM-rallin uudistuneessa tunnuksessa näkyy yhteisöllisyys

Keski-Suomen sorateillä 29.7.-1.8.2021 ajettava Suomen MM-ralli julkaisi uudistuneen logonsa. Virtaviivaisella muotokielellä tyylitelty tunnus sisältää tapahtumalle luonteenomaista symboliikkaa.

Suomen lipun värit, keskiyön aurinko, kumpuiset soratiet, ralliauton renkaat – Suomen MM-rallin tunnuksessa on helppo nähdä osia monista tapahtumaan kytkeytyvistä elementeistä.

”Halusimme muotoilla selkeän ja sulavalinjaisen logon, jossa nimi on keskiössä. Suomen MM-rallin kansainvälinen nimi, Rally Finland, herättää jo itsessään perinteikkään suurtapahtuman mielikuvat, joita tukevat kaaren muotoiset kehät. Jokainen katsoja saa löytää niistä itselleen mielekkäimmät tulkinnat – meille ne edustavat rallisymboliikan lisäksi myös yhteisöllisyyttä ja suomalaisuutta. Maamme suurin vuosittainen urheilutapahtuma yhdistää yleisöjä, kilpailijoita, rallintekijöitä, kumppaneita ja alueellisia sidosryhmiä laidasta laitaan ja tekee Suomen MM-rallista sen ainutlaatuisen ja vahvasti yhteisöllisen kudelman, jota se on ollut jo 70 vuotta.” kuvailee AKK Sports Oy:n vt. toimitusjohtaja Markus Häkkinen.

Uudistunut logo rantautuu vuodenvaihteessa Suomen MM-rallin digitaalisiin kanaviin, ja vuoden alusta asteittain kaikkiin muihin kanaviin, julkaisuihin, tuotteisiin ja materiaaleihin.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close