Hallituksen COVID-19-linjaukset vaikuttavat autourheilun kesäkauteen – Neste Rallin suhteen päätökset edessäpäin

Suomen hallitus linjasi 22.4., että yli 500 hengen yleisötapahtumien järjestäminen on Suomessa kielletty 31.7.2020 asti.

Hallituksen linjaus ei tällä hetkellä estä Neste Rallin järjestämistä 6.-9.8.2020, joten AKK Sports Oy jatkaa tapahtuman järjestelyjä tilanteeseen mukautuen, sitä jatkuvasti seuraten ja siihen ajantasaisesti reagoiden. Suomen MM-rallin järjestämiseen vaikuttavat myös muiden maiden COVID-19-tilanteet, joten organisaatio seuraa edelleen herkeämättä pandemian kehittymistä myös ulkomaailman suhteen.

Suomen hallitus tarkastelee tilannetta ja päivittää linjaustaan elokuisten tapahtumien osalta seuraavan kerran kesäkuun alussa.

AKK Sports Oy haluaa toimia kisajärjestäjänä mahdollisimman vastuullisesti niin Neste Ralli -yleisön, kilpailijoiden, kumppaneiden, työntekijöiden, kuin muidenkin sidosryhmien suuntaan – kenenkään terveyttä ja turvallisuutta vaarantamatta.

Neste Ralliin liittyvistä päätöksistä tiedotetaan ajantasaisesti tapahtuman verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.


Lisätietoja:

Neste Ralli, kilpailunjohtaja Kai Tarkiainen, , 040 846 6766
AKK Sports Oy, vt. toimitusjohtaja Markus Häkkinen, , 040 551 0289

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close