Neste Rallin 2020 Rally Guide 1 on julkaistu

Ensimmäinen virallinen asiakirja, joka paljastaa Neste Rallin 2020 kaikki salaisuudet kilpailijoille, median edustajille ja suurelle yleisölle, on julkaistu. Rally Guide 1, joka julkaistaan ainoastaan englanniksi, löytyy näiltä verkkosivuilta Kilpailijat-osiosta.

Huolimatta vallitsevasata poikkeustilanteesta, Neste Rallin tekeminen jatkuu olosuhteisiin nähden mahdollisimman normaalisti. Tämän myötä kilpailun ensimmäinen virallinen dokumentti, Rally Guide 1 on nyt julkaistu.

Rally Guide 1:ssä on esitelty yksityiskohtaisesti kilpailun kaikki osa-alueet: kilpailun aikataulu, järjestäjän yhteystiedot, ilmoittautuminen, majoitus sekä paljon muuta – unohtamatta itse reittiä, eli sitä mielenkiintoista seikkaa, missäpäin Suomen MM-rallia tänä vuonna oikein ajetaankaan.

Toivomme, että asiakirja tarjoaa tässä vaiheessa tarpeelliset tiedot elokuun tapahtumasta, ennen toukokuun loppua, jolloin kilpailun säännöt julkaistaan. Mikäli jäät kaipaamaan lisätietoja, olet tervetullut ottamaan yhteyttä kilpailun järjestäjään.

Rally Guide 1:een liitteineen pääset tutustumaan täältä.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close