Suomen MM-ralli lainaa tietokoneensa alakoululaisille ja haastaa muutkin yritykset apuun

Vallitsevassa koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa kouluja on jouduttu sulkemaan ja suurelta osin on siirrytty etäopiskeluun. Neste Ralli on halunnut ojentaa auttavan kätensä ja antaa alakoululaisille lainaksi tapahtumaansa käyttöön otettavat kannettavat tietokoneet.

– Idea lähti siitä, kun tuli tieto etäopiskeluun siirtymisestä ja keskustelin lapsieni opettajien ja rehtorin kanssa, jolloin ylimääräisten tietokoneiden tarve nousi esille. Organisaatiossamme useilla muillakin on kouluikäisiä lapsia, joten eri vaihtoehtoja yhteisen avun löytymiseksi alettiin käymään lävitse. 

– Meillä on kymmeniä tietokoneita tällä hetkellä varastossa odottamassa kesän tapahtumaamme, joten tässä tilanteessa halusimme ehdottomasti ryhtyä auttamaan, päivittämään koneet jo nyt toimintaan ja antamaan niitä koululaisille käyttöön. 

– Toivomme, että muutkin yritykset ja tahot lähtevät auttamaan koululaisia tietokonepulassa, mikäli siihen vain on mahdollisuus, kertoo Neste Rallin järjestävän organisaation AKK Sports Oy:n vt. toimitusjohtaja Markus Häkkinen.

Kuva: AKK Sports Oy

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close