Neste Ralli lahjoitti potkupukuja Keski-Suomen Keskussairaalalle – vastasyntyneille ralli-iloa

Neste Ralli kävi ilahduttamassa Keski-Suomen sairaanhoitopiirin lastenosastoa ralliviikolla ja lahjoitti sen pienille asiakkaille ”Life happens. Rally helps.” -potkupukuja.

Iloinen rallimieli kuuluu kaikille, ja kiajärjestäjä AKK:n organisaatio halusi jakaa sitä myös lastensosaston nuorimmille tulokkaille. Suomen MM-rallitapahtuman pääpaikkana toimivan Jyväskylän keskussairaala otti kiitollisena vastaan lahjoitetut potkupuvut, ja toivotti lämpimästi tsemppiä tulevaan koitokseen.

– Oli hieno fiilis tehdä tämänkaltainen vierailu kisan kynnyksellä. Ehkäpä joku ralliviikolla syntynyt pienokainen saa ylleen asun, jota voi hymyssä suin muistella myöhemminkin, Neste Rallin promoottori Jani Backman kertoi ajatuksesta lahjoituksen taustalla.

Nesteen ja Neste Rallin yhteinen "Life happens. Rally helps." -kampanja konkretisoituu Neste Rallin virallisissa kisatuotteissa, kuten vauvabodyissa. Virallisten kisatuotteiden slogan-t-paitoja hankkimalla jokainen ostaja pääsee välittämään hyvää eteenpäin; jokaisesta paidasta 5€ menee suomalaisen liikenneturvallisuustyön hyväksi AKK:n Turvassa Tiellä -ohjelman kautta. 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close