Tiesitkö tätä: Ralliareenat avoimia kaikille

Neste Rallin tapahtumakumppaneiden operoimat ohjelmalliset katselualueet, Ralliareenat, palvelevat rallifaneja kiinnostavimpien erikoiskokeiden varsilla.

Alueille on vapaa sisäänpääsy kaikilla erikoiskokeen seuraamiseen oikeuttavilla lipuilla/passeilla, ja Lehtimäen yleisökuljetukset Ralliareenoille kulkevat kätevästi suoraan Jyväskylän Matkakeskukselta. Rallin viihdyttävimmillä katselualueilla takuuvarmaan kisatunnelmaan pääsee mm. juontajien, kisaselostuksen, reaaliaikaisten tulostietojen ja ympärille levittäytyvien palveluiden vauhdittamana. 

Varaa bussikuljetukset areenoille: https://news.lehtimakigroup.fi/neste-ralli/

 

PE 2.8 ÄÄNEKOSKI, KALLE ROVANPERÄ AREENA

Kalle Rovanperä Areena on kaikille rallikatsojille auki oleva, täyden palvelun katselupaikka.

Red Bullin operoimalta areenalta käsin voit seurata kaksi erikoiskoetta ja niiden välillä ajettavat erikoiskokeet näet suorana screeniltä Aleksi Halénin liveselostuksen kera. Red Bull Skydive Team tekee näyttävän laskuvarjohypyn Areenan yllä ennen ensimmäistä erikoiskoetta. Paikan päällä voit nauttia ruoka- ja juomatarjoilusta uloskatetulla terassilla ja virallisia kisatuotteita on myynnissä alueen kaupasta. Areena on avoinna n. klo 09:30 – 20:30 välisenä aikana.

Aikataulu
EK 6 Äänekoski 1 klo 12:39  
EK 10 Äänekoski 2 klo 18:42

Areena sijaitsee katseluealueella B.

LA 3.8. LEUSTU, NESTE MY AREENA

Perinteeksi muodostunut Neste MY Areena tarjoaa tänäkin vuonna viihdettä ja erilaisia palvelujaLeustussa.

Neste MY Areenalla voi seurata Leustun molempia erikoiskokeita iloisessa MM-rallitunnelmassa. Ralliareenalla yleisöä viihdyttää myös tänä vuonna juontajakaksikko rallilegenda Markku Alén ja tv-juontaja, toimittaja ja selostaja Marko Terva-aho. Areenalla voi myös ostaa herkullista ruokaa ja juomaa.

Neste MY Areena palvelee lauantaina 3.8.2019 klo 9-20. Nähdään ralleissa!

Neste MY Areena Leustussa
EK 15 Leustu 1 klo 11:34
EK 19 Leustu 2 klo 18:34

Areena sijaitsee katselualueella C.

SU 4.8. RUUHIMÄKI POWER STAGE, LAUKAA AREENA

Koe Ruuhimäen erikoiskokeet Laukaan Ralliareenalta!

Legendaarinen Ruuhimäen erikoiskoe kaikkine hyppyineen ei jätä kylmäksi. Laukaan kunnan järjestämä Ralliareena tarjoaa näkymän jännittäviin viimeisiin mutkiin ja maaliintuloalueelle. Maalin tuntumassa olevalla yleisöalueella on ravintolapalvelut ja yrityskylä, jossa riittää mukavaa ajanvietettä rallivieraille lauantai-illasta 3.8. alkaen.

Erikoiskokeiden aikataulu
EK 21 Ruuhimäki klo 9.38
EK 23 Ruuhimäki klo 13.18

Areena sijaitsee katselualueella C.

Katso lisää Ralliareenoista täältä!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close