M-Sportilta jymy-yllätys: Paddon tekee WRC-paluun Jyväskylässä

Uusiseelantilainen Hayden Paddon tekee sensaatiomaisen paluun rallin MM-sarjaan. Hän ajaa Neste Rallissa M-Sportin Ford Fiesta WRC-autolla.

Vain jokin aika sitten Hyundai, jossa Paddon totuttu viime aikoina näkemään, ilmoitti, että talli oli valinnut yllätykseksi Craig Breenin kolmanneksi kuskikseen Neste Ralliin. Paddon totesi asian kirpaisseen valtavasi ja jopa twiittasi Breenin ilmoituspäivänä, että "onko tänään aprillipäivä".

Nyt Paddon saa siis M-Sportilta todellisen lottovoiton ja kilpailukykyisen auton. Menohaluja varmasti riittää.

– Olen todella innoissani palatessani rallin MM-sarjaan ja päästessäni M-Sportin talliin. Uskon, että olemme samalla sivulla jo heti alkuvaiheessa, mikä on tietysti huippujuttu.

Paddon on viimeksi ajanut MM-rallikilpailun kartturinsa John Kennardin kanssa marraskuussa Australiassa. Sen jälkeen hän on kilpaillut Asia Pacific ja New Zealand Rally Cahmpionship -sarjoissa.

Paddon on valmis antamaan kaikkensa ja ylikin Neste Rallissa.

– Annamme itsestämme 110 prosenttia. Toki olemme ollut kahdeksan kuukautta MM-sarjasta pois, joten olemme varmaan muita jonkun verran perässä, mutta olemme Johnin kanssa varmoja siitä, että pystymme taistelemaan kärkisijoituksista. TOP5-sijoitukset ovat minimitavoite, mutta toki yritän saada itseni aina parempaankin iskuun.

Neste Ralli ajetaan Jyväskylässä 1.-4. elokuuta.

Kuva ja teksti: wrc.com

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close