Autourheilukesän kansainväliset suurtapahtumat esittäytyvät Turku Airshowssa 15.-16.6. Flying Finn -hengessä

Kesän kansainväliset autourheilutapahtumat esittäytyvät vuoden 2019 ilmailualan ykköstapahtumassa Turku Airshowssa Turun lentoasemalla 15.-16. kesäkuuta. Tapahtuma on samalla Ilmailuliiton 100-vuotisjuhlalentonäytös, josta ei näyttävyyttä, tunnelmaa ja harvinaisuuksia puutu.

Suomen päälentonäytös, Turku Airshow on kesän yksi hienoimmista tapahtumista, ja ainoa lentonäytös, jossa koneiden jylinä täyttää koko taivaan. Luvassa on niin suihkuhävittäjien taiteilua, pelastushelikoptereita kuin muodostelmalentoakin. Tapahtumassa juhlitaan Ilmailuliiton 100-vuotista taivalta ja sen järjestää Turun Lentokerho. Paikalle odotetaan vierailijoita jopa muutama kymmenen tuhatta, erityisesti sään niin salliessa.

Näyttävien lentonäytösten ja harvinaisten konetyyppien rinnalla päivän aikana Autourheilun lajiliitto AKK:n komeassa Flying Finn Motorhomessa kävijät pääsevät tutustumaan kesän kansainvälisiin autourheilun suurtapahtumiin. Luvassa on myös tuotemyyntiä, arvontaa sekä supertarjous vain Turku Airshown yleisölle.

Flying Finn Motorhomessa esittäytyy Suomen suurin urheilutapahtuma eli Suomen MM-ralli, Neste Ralli, joka ajetaan elokuun alussa Jyväskylän vauhdikkailla sorateillä, maailman parhaiden rallikuskien ottaessa mittaa toisistaan.

Lisäksi Motorhomessa on esillä kaikkien aikojen ensimmäinen kartingin MM-kilpailu Suomessa, joka mitellään syyskuun alussa Alahärmän PowerParkissa, ja pohjoismainen huipputapahtuma Rallicross Festival Kouvola, jossa kymmenet Pohjolan parhaat Supercar-kuskit tulevat taistelemaan tiukasti sijoituksista elokuun loppupuolella.

Luvassa on kaiken kaikkiaan näyttävä ja hevosvoimia uhkuva tapahtuma. AKK haluaa toivottaa kaikki tervetulleeksi viihtymään Flying Finn Motorhomeen. 

Kuva: Hannu Rainamo / AKK

 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close