Life Happens. Rally Helps. -kampanja tulee taas

Nesteen ja Neste Rallin yhteinen ”Life Happens. Rally Helps.” -kampanja jatkuu vuonna 2019. Huumorilla höystetty kampanja muistuttaa, että meille jokaiselle sattuu ja tapahtuu arkisia kommelluksia, mutta kaikesta selviää rallin avulla.

Neste on mukana Radio Suomipopin Menopaluu-ohjelmassa kahden kuukauden ajan. Heinäkuussa lähetyksiä maustavat myös Life Happens ja Rally Helps -hahmot, jotka virittävät kuulijat Neste Ralli -viikonlopun tunnelmaan. Perjantaisin ja sunnuntaisin kuultavassa radio-ohjelmassa juontajat rohkaisevat kuulijoita ajojahtiin ja bongaamaan ”Life Happens” sekä ”Rally Helps” -hahmoja Neste-liikenneasemilta ympäri Suomea. Ensimmäisinä Bensikselle ehtineet palkitaan unohtumattomilla Neste Ralli -palkinnoilla.

Menopaluun Emma Kimiläinen, Harri Moisio ja Arttu Toivonen jalkautuvat myös kisaviikonlopuksi Jyväskylän Paviljongille. Perjantaina ja sunnuntaina luvassa on suorat lähetykset, joissa rallifiilis on vahvasti mukana.

Kampanjaa osana ovat myös Neste Rallin viralliset kisatuotteet; veijarimaisilla rallisloganeilla varustetut t-paidat. Tapahtuman kisatuotekumppani High Peak lahjoittaa jokaisesta paidasta 5 € suomalaiseen liikenneturvallisuustyöhön AKK:n Turvassa Tiellä -ohjelman kautta.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close