Digitaalisen autourheilun eSM-finaali ajetaan Neste Rallissa

Digitaalisen autourheilun, Sim Racingin, eSM-sarja huipentuu Neste Rallin yhteydessä 1.8. Suomen mestaruus ratkaistaan jännittävällä kerrasta poikki -menetelmällä Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskuksessa.

Perinteinen autourheilu kohtaa tänä vuonna digitaalisen autourheilun, kun Suomen MM-rallin kilpailukeskuksessa ajetaan ensimmäistä kertaa eSM-finaali. Kilpailijat kisaan on karsittu kuluvan kauden aikana. Viime kauden voittaja pääsee automaattisesti finaaliin ja hänen lisäkseen 19 muuta kuskia.

Tänä vuonna palkintorahoja on tarjolla kolmelle parhaiten sijoittuneelle yhteensä 3 000 euroa, joka on suurin koskaan jaettu palkintosumma Sim Racingissa Suomessa. Finaalikisan startti on torstaina 1.8. kello 15.30 Paviljongissa, ja luvassa on sekä huipputaitavia kuskeja, että kiinnostavia kisakäänteitä. Yleisö pääsee testaamaan laadukkaita simulaattoreita koko Neste Rallin tapahtumaviikonlopun ajan. 

Finaalia Neste Rallin puolelta koordinoiva Henri Karjalainen on erittäin innoissaan tulevasta tapahtumasta.

eSports on suuressa suosiossa tällä hetkellä. Haluamme AKK:ssa kehittää digitaalista autourheilua ja luoda jatkossa uusille harrastajille vieläkin helpommat aloitusmahdollisuudet. eSportsiin kuuluu tärkeänä osana live-tapahtumat, joten eSM-finaalin tuominen Neste Rallin yhteyteen antaa lajille ansaittua lisänäkyvyyttä. Tervetuloa kaikki paikan päälle jännittämään, uskon että tapahtuma tulee tarjoamaan mielenkiintoa kaiken ikäisille, tunnelmoi Karjalainen.

Neste Ralli ajetaan 1.-4.8 Keski-Suomessa, keskupaikkanaan Jyväskylän Paviljongin kisakeskus.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close