Pakko katsoa: Sunisen dokumentti AlfaTV:llä 8.2. klo 20

AlfaTV näyttää perjantaina 8.2. dokumentin Fordin MM-rallikuljettajasta Teemu Sunisesta.

Lähetys alkaa kello 20.00. Dokumentti kertoo rallikuljettaja Teemu Sunisen matkasta kauden 2018 päättävään Australian MM-ralliin. Suninen, 24, jahtaa suurta unelmaansa kasvaa MM-rallivoittajaksi M-Sportin tiimissä.

Teemu Suninen on historian ensimmäinen Flying Finn Future Star -voittaja, joka sai palkinnoksi AKK:n ja sen yhteistyökumppaneiden tarjoaman täydellisen osallistumispaketin Neste Ralliin vuonna 2014. Sen jälkeen Sunisen nousu maailman kovimpaan rallikärkeen on ollut huikea. Tällä hetkellä Suninen kilpailee M-Sportin tehdaskuljettajana rallin MM-sarjassa.

Kuva: Miika Wuorela

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close