Nesteen tiimille palkinnot Sponsorointi & Tapahtumat Awards -juhlassa

Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry palkitsi Sponsorointi & Tapahtumat Awards -juhlassa ansioituneita sponsorointitekoja ja tapahtumia. Nesteen alan ammattilaiset keräsivät tunnustusta kahden palkinnon muodossa: Vuoden Sponsori sekä kunniamaininta kansainvälisen toteutuksen kategoriassa.

Kiitosta sai Nesteen johdonmukainen, tavoitteellinen, monimuotoinen ja ennen kaikkea pitkäjänteinen sponsorointityö. Lisäksi, itsenäisyyspäivän aattona YouTubessa julkaistua Finlandia by Forest Machines tekoa ylistettiin sen rajoja ylittävästä puhuttelevuudesta. Videolla Nesteen voiteluaineilla huolletut Ponssen metsäkoneet soittavat tutun sinivalkoisen kappaleen. Jokainen katselukerta kasvatti rahasummaa, jolla lahjoitettiin polttoainetta Työttömien Keskusjärjestölle. 

Neste otti palkinnot vastaan yhdessä kumppanien kanssa iloisissa tunnelmissa. “Olen todella ylpeä tiimimme saavutuksista. Menestyminen vaatii loistavaa yhteistyötä niin asiakkaan kuin kumppanin toimesta. Yksin emme voi menestyä. Tällainen kunnianosoitus, vieläpä kahden eri palkinnon muodossa, lämmittää mieltä suuresti,” kommentoi Nesteen markkinointijohtaja Sirpa Tuomi.

Neste on tunnustettu ja palkittu edelläkävijä sponsoroinnin ja markkinoinnin lisäksi muun muassa tieteen ja teknologian, sekä vastuullisuuden saralla. Tuomen mielestä Nesteen erinomainen suoriutuminen niin monella eri alalla on suuresti omistautuneiden työntekijöiden ansiota. “Työntekijämme ovat kaikki oman alansa rautaisia ammattilaisia, jotka uskovat Nesteen visioon luoda vastuullisempia vaihtoehtoja joka päivä ja toteuttavat sitä omilla luovilla ja innovatiivisilla tavoillaan joka päivä”, Tuomi kuvailee.

Lähde: www.neste.com

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close