Metsäpalo- ja hellevaroitus voimassa – avotulen teko on edelleen kielletty

26.-29. heinäkuuta Jyväskylässä ja Keski-Suomessa ajettavan Suomen MM-rallin eli Neste Rallin aikana on voimassa metsäpalovaroitus. Tämä tarkoittaa sitä, että avotulen teko on ehdottomasti kielletty koko Neste Rallin ajan.

Nuotiota tai muuta avotulta (esim. kertakäyttögrilliä) ei saa sytyttää, koska olosuhteet kuivuuden, tuulen tai muun syyn takia ovat sellaiset, että metsäpalon, ruohikkopalon tai muun tulipalon vaara on ilmeinen. Avotulta ei saa myöskään tehdä toisen maalle ilman maanomistajan lupaa.

Rallikatsojia muistutetaan myös huolehtimaan tarvittavasta nesteytyksestä helteisinä päivinä. Parhaana juomana toimii vesi.

Rallireitti kulkee metsien siimeksessä, minkä vuoksi esimerkiksi ampiaisen pistokseen on hyvä varautua ottamalla kyypakkaus mukaan.

Muistetaan myös pitää rallikaverista huolta!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close