WRC Drivers Meet the Kids -tapahtuma ilahdutti niin pieniä kuin suurempiakin rallifaneja

Torstain ohjelmassa oli koko perheen tapahtuma WRC Drivers Meet the Kids.

Torstaina kuudetta kertaa järjestetty WRC Drivers Meet the Kids keräsi tänäkin vuonna Paviljongin ympyrätorilla mittavan yleisön. Ainutlaatuisessa koko perheen tapahtumassa WRC-, WRC2- ja WRC3-kuljettajat sekä Ilmavoimien Midnight Hawks-taitolentäjät raapustivat yhteensä tuhansia nimikirjoituksia pienille, sekä vähän isommillekin faneille.

Gigantti eMotorsport Loungessa otettiin simulaattorissa tuntumaa illan Harjun pätkää varten. Rattiin pääsivät niin lapset kuin kuskitkin. Tapahtuman jälkeen niin kuskit kuin lentäjät lähtivät valmistautumaan illan Harjun erikoiskokeeseen.

Teksti: Rikhard Wacker
Kuva: Santeri Rosenvall /AKK

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close